Dr. Czina Zsuzsanna

Dr. Hornyák Csaba

OLASZLISZKÁRÓL MISKOLCRA KÖLTÖZTÜNK!

Rendelésünket teljes mértékben Miskolcra helyeztük át. Miskolci rendelőnkben is várjuk szeretettel korábbi és leendő pácienseinket hétfőtől péntekig, a hét minden munkanapján.


Perfekt-Dent Kft.
Perfekt-Dent Kft. - Dr. Czina Zsuzsanna fog- és szájbetegségek szakorvosa, Olaszliszkai fogorvosi rendelő -

Szolgáltatásaink


Szolgáltatásaink

Cégünk teljes körű fogászati ellátásra törekszik. Az egyszerű fogászati beavatkozásoktól a bonyolultabb, összetettebb implantátumos fogpótlásokig.

Különféle beavatkozások elérhetőek rendelőnkben.

Fogpótlások, a lehető leggyorsabban, akár 5 nap alatt beragasztott fogpótlás készülhet. Elérhetőek porcelán, cirkon koronák, amelyek ma a legmagasabb esztétikai színvonalat jelentik. A lecsiszolt fogakat, igény szerint a beavatkozás napján, ideiglenes koronákkal tudjuk fedni, így a beteg a beavatkozás napján fogpótlással hagyhatja el a rendelőt.

Az implantátumos fogpótlások a mai modern fogászat sok lehetőséget kínáló eszköztárába tartoznak. Segítségükkel elkerülhetőek az egészséges fogak lecsiszolása hídpótlás készítéséhez a szóló foghiányok megoldásánál. Elkerülhető a kivehető részt is tartalmazó kombinált fogpótlások készítése nagyobb foghiányoknál. Ilyenkor a hiányzó fogak helyére műgyökér kerül és így beragasztott hídpótlás készíthető. Teljes foghiány esetén, pedig csontkínálattól függően akár beragasztott hídpótlás is készíthető a beültetett implantátumokra. Ha nem kielégítő a csontkínálat akkor pedig a kivehető fogpótlás stabilitása biztosítható kevesebb számú műgyökér beültetésével. Speciális lehetőséget jelent a mini-implantátumok beültetése, kisebb műtéti traumával, vékonyabb műgyökérrel lehet elérni a mozgó kivehető fogpótlás rögzítettségét.

A még menthető fogak gyökérkezeléséhez gépi gyökértágító rendszert használunk, amely segíti a csatornák tökéletesebb feltágítását és így tömését.

Minden beavatkozás sikerét nagyban segíti a rendelkezésre álló panoráma röntgengép, hiszen az elkészített felvételekkel a teljes állcsontokról, fogazatról tájékozódhatunk.

A panoráma röntgen a mai modern fogászati eljárás egyik fontos segítő berendezése. A panoráma felvételen lehetőség nyílik rejtett elváltozások felfedezésére, úgymint foggyökérgyulladás, arcüreggyulladás, ciszták feltárására és komplex képet ad a fejnyak régióról, amit fizikális vizsgálattal kiegészítve primer rákszűrésnek tekinthetünk. A panoráma röntgennek olyan képalkotó és tervező programja van, amellyel két dimenzióban lehet mérni a foggyökér hosszát, az egymáshoz való elhelyezkedésüket, és így a kezelést is sokkal nagyobb biztonsággal lehet kivitelezni. Implantológiai beavatkozás végzése előtt méréseket lehet végezni, ami lehetővé teszi a beültetni kívánt implantátumok méretarányos tervezését. A berendezés nagyban segíti az orvos munkáját, mert a korábbinál sokkal pontosabb képet alkothat a kezelendő testrész anatómiai adottságairól. Ugyanakkor a páciens számára is nagy lehetőség, mert maga előtt látja a foghiányt, együttesen történhet a tervezés, és a beavatkozás folyamatát figyelemmel kísérheti.

Nagy örömünkre szolgál, hogy miskolci rendelőnkben, már 3 dimenziós, fogászati CT készülékkel is rendelkezünk!